Correct Services

Szőnyeg- és kárpittisztítás

Minőségi szolgáltatás elérhető áron! A Correct Services gépesített eszközökkel, magas minőségben vállal tisztítási, takarítási munkákat az alábbi kategóriákban.

Szőnyegtisztítás

Megszépítjük szőnyegeit. Idővel minden szőnyeg veszít fényéből, élénk színeiből, ráadásul az évek alatt lerakódott por és kosz eltávolítása sem egyszerű feladat. Szőnyegtisztító géppel, nagy odafigyeléssel mi segítünk, hogy ne kelljen drága pénzért új szőnyeget vásárolnia.

Kárpittisztítás

A szőnyegekhez hasonlóan bútorai kárpitja is idővel veszít régi csillogásából. Tisztítógépeink képesek ezek kíméletes felújítására, hogy még sokáig ékesíthessék lakását.

Ablaktisztítás

Legyen időszakos nagytakarítás, vagy építkezés, felújítás utáni takarítás, professzionális ablaktisztító gépünkkel mi álljuk a próbát! Bármilyen makacs szennyeződés is legyen, ablakát újra tükörfényessé varázsoljuk.

Takarítás

S ha már ragyognak a szőnyegek, bútorok, ablakok, miért ne ragyoghatna az egész ház is? Teljes körű takarítást is vállalunk, szintén gépesítve, hogy a maximális hatékonyság mellett minél kevesebb kényelmetlenséget okozva szépíthessük meg otthonát, irodáját, üzlethelyiségét.

Szolgáltatás megrendeléshez az alábbi gombra kattintva töltse ki online megrendelőlapunkat, hívja a fenti telefonszámot, vagy írjon nekünk e-mail-t a info@correctservices.eu címre! Keressen minket bizalommal!


Minden helyszín más és más? Ez így van! De emiatt nem kell aggódnia, mert kérésére díjmentes kiszállás keretében helyszíni felmérés után ingyenesen árajánlatot adunk, amely semmire sem kötelezi Önt! Díjmentes felmérésünket kérje telefonon, e-mail-ben vagy az alábbi gombra kattintva online!


Várjuk hívását, keressen minket bizalommal!
Látogatók száma eddig: 54005
Korrekt Szolgáltatások (2014-2017) - Minden jog fenntartva!